Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ενημερωτικό Δελτίο 30/8/12‏

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Η πρώτη "επίσημη" συνάντηση των μελών του Δικτύου έγινε χθες
Τετάρτη 29 Αυγούστου και αν και μερικοί φίλοι έχουν ακόμη "ξεχαστεί" σε κάποια θάλασσα, διαμείφθηκε μια γόνιμη συζήτηση με μπόλικο ενθουσιασμό που κατέληξε στα εξής:

1. Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου χαιρετίζει και συμμετέχει στο Αντιφασιστικό Μέτωπο Ζωγράφου που δημιούργησαν με πρωτοβουλία τους συλλογικότητες αλλά και αντιφασίστες και αντιφασίστριες του Ζωγράφου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την δομή του, τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και τις δράσεις που αποφασίστηκαν σε ανοιχτή συνέλευση που συμμετείχαμε την Τρίτη που μας πέρασε, θα πάρετε σε ξεχωριστό email.

2. To Δίκτυο δρομολόγησε Θεατρική Παράσταση για τις 28 Σεπτέμβρη με τον "Ερωτόκριτο". Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες. Αντι εισιτηρίου στην συγκεκριμένη δράση θα δεχόμαστε τρόφιμα μακράς διαρκείας.

3. Η Δανειστική Βιβλιοθήκη που λειτουργεί στο στέκι του Δικτύου αν και πάει καλά, χρειάζεται εμπλουτισμό με νέα βιβλία, γι αυτό αποφασίσαμε να την "επικοινωνήσουμε" καλύτερα αλλά και να κάνουμε προσπάθεια για το στήσιμο διαδικτυακής δανειστικής βιβλιοθήκης.

4. Τα οικονομικά του δικτύου χρειάζονται ενίσχυση ( Δεν χρωστάμε πουθενά, έχουμε και κάτι "ψιλά") γι αυτό ξεκινάει με ενθουσιασμό το αλληλέγγυο μπαρ που λειτουργεί στο στέκι!

5. Θα ξεκινήσουμε προπαγάνδιση για το μάζεμα σχολικών ειδών.

6. Το Παζάρι αυτού του Σαββατου αναβάλλεται. Υπήρξε προβληματισμός για το πως, που, με τι και κάθε πότε θα συνεχίσουμε τα παζάρια.

7. Το Δίκτυο συνεχίζει να λειτουργεί με το ίδιο εβδομαδιαίο πρόγραμμα.

8. και ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ
για να γινουν τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα

ΟΛΟΙ στην Γενική Μάζωξη του Μήνα Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη ( πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα )

Ας μη λείψει κανείς!   Δίκτυο Αλληλεγγύης Ζωγράφου


                              
        email: diktioaz@gmail.com
                              
      http://diktioaz.blogspot.com/
------------------------------
-----------------------------------------
Συνάντηση εθελοντών ΔΕ, ΤΕ, ΠΑ  απόγευμα ( 7.00 - 9.00 )

 Λ. Παπάγου 124 τηλ.: 210 77 55 66 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου